Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g pork belly, (cured, salted)
- cold water, to soak
- 150 g onions, halved
- 150 g carrots, cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 20 g olive oil
- 900 g water
- 1 tsp lemon juice
- 250 g yellow split peas, rinsed and drained
- 20 g celery leaves, chopped
- 1 dried bay leaf
-
1
tsp dried savory
of 1 tbsp fresh savory, chopped - 2 tsp salted herbs, to season, to taste (see Tip)
- ground black pepper, to season, to taste
- ½ - 1 tsp salt, to season, to taste (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1192.7 kJ / 285.1 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 19.7 g
- Vetten
- 12.7 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 12.2 g
- Natrium
- 1006.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pea Soup
30 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Lentil and chorizo stew
3h 45min
Minestrone
45 Min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 Min
Shrimp and Crab Stack
25 Min
Leftover Vegetable Hummus
10 Min
Split Pea Soup
1 Std. 25 Min
Cream of red pepper and ginger soup
50 Min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 Min
Borscht
50 Min