Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz oil, high temperature (avocado, safflower, grapeseed)
- 16 - 17 ½ oz parsnips, sliced (½ in.)
- 2 garlic cloves
- 3 oz yellow onions, cut into pieces
- ½ oz unsalted butter
- 19 oz chicken stock
- 3 ½ oz canned cannellini beans, rinsed, drained
- ½ - 1 oz pure maple syrup, plus extra to garnish (optional)
- 3 ½ oz half and half, plus extra to garnish, to taste
- mixed fresh herbs, to garnish
- 4 slices prosciutto, oven dried, in pieces (see Tip) (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1352.1 kJ / 323.2 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 38.9 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 282.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy pea soup
40 min
Mushroom and Spinach Strata
2h 10 min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 min
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
3h 50min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6h 15min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.