Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz oil, high temperature (avocado, safflower, grapeseed)
- 16 - 17 ½ oz parsnips, sliced (½ in.)
- 2 garlic cloves
- 3 oz yellow onions, cut into pieces
- ½ oz unsalted butter
- 19 oz chicken stock
- 3 ½ oz canned cannellini beans, rinsed, drained
- ½ - 1 oz pure maple syrup, plus extra to garnish (optional)
- 3 ½ oz half and half, plus extra to garnish, to taste
- mixed fresh herbs, to garnish
- 4 slices prosciutto, oven dried, in pieces (see Tip) (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1352.1 kJ / 323.2 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 38.9 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 282.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1h 5min
Lemon Caper Aioli
10min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min
Creole Style Jambalaya
1h 10min
Lemon Feta Dressing
5min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 Min
Mushroom and Spinach Strata
2 Std. 10 Min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 Min