![Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2a54f2cc0215f7d8fea16ef5c7161cc0/Derivates/197e91796ecc14243045394c2d72db9d469466ad.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz oil, high temperature (avocado, safflower, grapeseed)
- 16 - 17 ½ oz parsnips, sliced (½ in.)
- 2 garlic cloves
- 3 oz yellow onions, cut into pieces
- ½ oz unsalted butter
- 19 oz chicken stock
- 3 ½ oz canned cannellini beans, rinsed, drained
- ½ - 1 oz pure maple syrup, plus extra to garnish (optional)
- 3 ½ oz half and half, plus extra to garnish, to taste
- mixed fresh herbs, to garnish
- 4 slices prosciutto, oven dried, in pieces (see Tip) (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1352.1 kJ / 323.2 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 38.9 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 282.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Savory Three Cheese Tart
1 Std. 50 Min
Swedish Meatballs with Gravy
30 min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1h 45min
Creamy Pea Soup
40 min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1 Std. 10 Min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1 godz. 15 min
Waldorf Salad
15 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min