Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 4 oz white onion, cut into strips (1 in.)
- 4 oz red bell pepper, cut into strips (1 in.)
- 4 oz green bell pepper, cut into strips (1 in.)
- 1 oz celery, cut into pieces (1 in.)
- 1 oz fresh cilantro, leaves only, plus extra to garnish
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 ½ oz olive oil
- 1 oz lime juice
- 12 oz chicken thighs, boneless and skinless, cut into pieces (1 in.)
-
10 ½
oz bomba rice
of 10 ½ oz arborio rice - 1 tbsp chicken stock paste
- 1 tsp paprika
- ½ tsp salt
- 1 pinch saffron threads
- 28 oz chicken broth, divided
- 15 oz canned green peas, drained
- roasted red peppers, drained, cut into strips
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1739.9 kJ / 415.8 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 54.2 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 646.9 mg
Alternatieve recepten
Jersey Beef
30min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Fish and Zucchini
35 min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1u.
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1u.