Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ½ oz pepitas, unsalted
- 2 oz unsalted dry-roasted peanuts
- 3 oz romaine lettuce, cut into pieces
- 5 oz fresh spinach leaves
- 1 green onion, green part only
- 3 sprigs fresh cilantro, leaves only
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 serrano chili, destemmed, deseeded
- 1 ½ tbsp salt, to taste
- 1 pinch ground cumin
- 2 garlic cloves
- 3 ½ oz yellow onion, cut into pieces
- 14 oz green tomatillos, cut in halves
- 1 oz vegetable oil
- 14 oz water
- 8 chicken legs, skinless
- cooked rice, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2251.8 kJ / 538.2 kcal
- Eiwitten
- 70.2 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 23.8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1678.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Avocado Tuna Salad
5min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1h 5min
Artichoke Alfredo Sauce
45 Min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 Min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 Min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 Min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Squid Ink Pasta
1 Std.
West African Peanut Soup with Chicken
50 Min
Tinga de Pollo (TM6)
40 Min
Ramen Noodle Soup
40 Min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min