Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 oz fresh salmon fillets, skinless, 4 pieces (approx. 5 oz ea.)
- 3 ½ oz sun-dried tomatoes, in oil, drained and oil reserved (see Tip)
- 1 oz tomato paste
- 2 garlic clove, divided
- 1 ½ tsp honey
- 2 oz bread crumbs
- 4 pinches salt, divided
- 2 pinches fresh ground pepper
- 2 ½ oz yellow onions, in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease and drizzle
- 7 oz long-grain rice
- 5 ½ oz broccoli florets, small
- 4 oz red bell pepper, diced (¼ in.)
- 14 oz water
- 1 vegetable stock cube, broken into pieces
- ½ oz lemon juice
- 1 - 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2932.9 kJ / 701 kcal
- Eiwitten
- 43.8 g
- Koolhydraten
- 72.7 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 1580.5 mg
Alternatieve recepten
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 Min
Turkey Taco Meat Filling
35 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 Min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Chicken and Bulgur Soup
40 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min