![Tomato Crusted Salmon with Rice Tomato Crusted Salmon with Rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e92dbae9866eedcf6db3f0ec93a303bd/Derivates/718eb865a3495c37e19729c6c9793e6f40eaa346.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 oz fresh salmon fillets, skinless, 4 pieces (approx. 5 oz ea.)
- 3 ½ oz sun-dried tomatoes, in oil, drained and oil reserved (see Tip)
- 1 oz tomato paste
- 2 garlic clove, divided
- 1 ½ tsp honey
- 2 oz bread crumbs
- 4 pinches salt, divided
- 2 pinches fresh ground pepper
- 2 ½ oz yellow onions, in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease and drizzle
- 7 oz long-grain rice
- 5 ½ oz broccoli florets, small
- 4 oz red bell pepper, diced (¼ in.)
- 14 oz water
- 1 vegetable stock cube, broken into pieces
- ½ oz lemon juice
- 1 - 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2932.9 kJ / 701 kcal
- Eiwitten
- 43.8 g
- Koolhydraten
- 72.7 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 1580.5 mg
Alternatieve recepten
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Maple and Mustard Salmon
20min
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Beef Stroganoff
40min
Avocado Tuna Salad
5 Min
Fish and Zucchini
35 Min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30min
Chicken Mole Verde
1 Std. 5 Min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 Min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 Min