Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 oz fresh salmon fillets, skinless, 4 pieces (approx. 5 oz ea.)
- 3 ½ oz sun-dried tomatoes, in oil, drained and oil reserved (see Tip)
- 1 oz tomato paste
- 2 garlic clove, divided
- 1 ½ tsp honey
- 2 oz bread crumbs
- 4 pinches salt, divided
- 2 pinches fresh ground pepper
- 2 ½ oz yellow onions, in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease and drizzle
- 7 oz long-grain rice
- 5 ½ oz broccoli florets, small
- 4 oz red bell pepper, diced (¼ in.)
- 14 oz water
- 1 vegetable stock cube, broken into pieces
- ½ oz lemon juice
- 1 - 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2932.9 kJ / 701 kcal
- Eiwitten
- 43.8 g
- Koolhydraten
- 72.7 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 1580.5 mg
Alternatieve recepten
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 Min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 Std.
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Mixed Herbs Rice
35 Min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 Min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Chicken and Bulgur Soup
40 Min