Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 21 oz zucchini, ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 2 tsp salt, divided
- 21 oz chicken tenders, cut into pieces (2 in.)
- 1 tsp ground black pepper, divided
- 1 oz all-purpose flour
- 5 sprigs fresh parsley
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 2 garlic cloves
- 3 ½ oz leeks
- 1 oz olive oil
- 1 lemon
- 5 oz chicken stock
- 10 ½ oz heavy cream
- ½ tsp paprika
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2690.1 kJ / 643 kcal
- Eiwitten
- 44.2 g
- Koolhydraten
- 20.2 g
- Vetten
- 42.8 g
- Verzadigd vet
- 21.5 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1237.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Turkey Taco Bowl
1h
Buffalo Cauliflower Bites
25 min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2 Std. 45 Min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Tarragon Chicken Pasta
45min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Green Bean Gremolata
25 min
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
50min
Cobb Salad
1h