Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ancho-Cranberry Sauce
- 3 dried ancho chilies, de-stemmed and de-seeded
- 1 dried 'chile de árbol' chili, de-stemmed and de-seeded
- 4 oz red onions, in pieces
- 4 garlic cloves
- ½ oz olive oil
- 14 oz chicken stock, low sodium
- 10 oz cranberry sauce
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp salt
Assembling Enchiladas
- 3 oz Monterey Jack cheese, cubed
- 3 oz cheddar cheese, cubed
-
12
oz cooked turkey meat, chopped
of 12 oz cooked chicken meat, chopped - 1 can black beans (approx. 15 oz), rinsed, drained
- oil, to fry
- 12 corn tortillas (6 in.)
- chopped fresh cilantro, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2289 kJ / 547 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Fajita Soup
50min
Mediterranean Chicken
35 Min
Fish Tacos
45 Min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Turkey and Corn Soup
1h 5min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40min
Tex-Mex Turkey Soup
50min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 Min
Chicken Parmesan
1h 10min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Roasted Potato Salad
1 Std.
Cantina Salsa
5min