Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas

Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas

4.6 18 beoordelingen
Voorbereiding 40min
Totaal 1u. 10min
6 portions

Ingrediënten

Ancho-Cranberry Sauce
  • dried ancho chilies de-stemmed and de-seeded
    3
  • dried 'chile de árbol' chili (optioneel) de-stemmed and de-seeded
    1
  • red onions in pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    4
  • olive oil
    ½ oz
  • chicken stock low sodium
    14 oz
  • cranberry sauce
    10 oz
  • tomato paste
    1 tbsp
  • dried oregano
    1 tsp
  • ground cumin
    ½ tsp
  • salt
    ½ tsp
Assembling Enchiladas
  • Monterey Jack cheese cubed
    3 oz
  • cheddar cheese cubed
    3 oz
  • cooked turkey meat chopped
    12 oz
    12 oz cooked chicken meat, chopped
  • black beans (approx. 15 oz), rinsed, drained
    1 can
  • oil to fry
  • corn tortillas (6 in.)
    12
  • chopped fresh cilantro to garnish

Voeding per 1 portion

Calorieën 547 kcal / 2289 kJ
Eiwitten 34 g
Vetten 20 g
Koolhydraten 61 g
Vezels 11 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...