Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 53 oz water
- 3 ½ oz olive oil, divided
- 2 tsp salt, divided
- 10 oz dried farfalle pasta
- 1 oz balsamic vinegar
- ⅛ tsp ground black pepper
- 3 ½ oz arugula, torn into pieces
- 4 ½ oz mozzarella, cut into pieces
- 3 oz prosciutto, cut into pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2318 kJ / 554 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Chicken with Spring Onions
35 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Chicken Skewers with Peanut Dipping Sauce
45 Min
Cobb Salad
1 Std.
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 godz. 45 min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 Min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 Min
Fish Tacos
45 Min
Chinese Chicken Salad
1 godz. 30 min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 Min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 Min