![Brie en Croute with Port Figs Brie en Croute with Port Figs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D91AAC2C-225D-42A8-B1AB-0B2232E11D2A/Derivates/2A2F2427-BBDE-48BC-9FA7-A4DB95B9441A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ vanilla bean
- 2 oz sugar
- 1 orange, thin peel only, no pith, plus juice (1 oz)
- 10 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- 6 oz port wine
- 3 oz dried figs (Black Mission), stems removed, halved
- 3 whole cloves
- 1 sheet puff pastry, ready-made, thawed
- 8 oz wheel of Brie cheese
- 1 large egg, whisked
- crackers, to serve
- 1 red apple, sliced to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3531 kJ / 844 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40 Min
Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter
1 godz. 25 min
Smoked Onion Dip
10 min
Whole Wheat Soda Bread
1h 50min
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
1 Std. 5 Min
Pasta "alla Norma"
50min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 Min
Braided Milk Bread
2 Std. 20 Min
Meyer Lemon Bars
40 Min
Angel Berry Trifle
30 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Roasted Potato Salad
1 Std.