Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz leeks, white part only, cut into pieces
- ¾ tsp salt, divided
- 6 oz sweet potatoes, peeled, cut into pieces (approx. 1 sm.)
- ½ vanilla bean
- 8 oz water
- 1 tsp vegetable stock paste
- 1 tsp apple cider vinegar
- ½ tsp ground ginger
- 1 pinch ground white pepper, to taste
- 2 tbsp olive oil
- 6 jumbo sea scallops, cleaned, patted dry with paper towels
- ½ tsp ground black pepper
- 3 oz whole milk
- baby arugula, to garnish
- 8 blackberries, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1753 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Purple Cauliflower Soup
25 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Asparagus Cream Soup
25 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min