Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz leeks, white part only, cut into pieces
- ¾ tsp salt, divided
- 6 oz sweet potatoes, peeled, cut into pieces (approx. 1 sm.)
- ½ vanilla bean
- 8 oz water
- 1 tsp vegetable stock paste
- 1 tsp apple cider vinegar
- ½ tsp ground ginger
- 1 pinch ground white pepper, to taste
- 2 tbsp olive oil
- 6 jumbo sea scallops, cleaned, patted dry with paper towels
- ½ tsp ground black pepper
- 3 oz whole milk
- baby arugula, to garnish
- 8 blackberries, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1753 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Halibut with Apricot Chutney
30min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min
Zucchini and Cheese Soufflés
40 Min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 Min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 Min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 Min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min