Barley Risotto with Beef Short Ribs
TM6 TM5

Barley Risotto with Beef Short Ribs

4.0 (24 beoordelingen)

Ingrediënten

Beef Short Ribs

  • 4 beef short ribs (approx. 37 oz)
  • 2 tbsp extra virgin olive oil
  • 2 tsp salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to garnish

Risotto

  • 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 5 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
  • 8 oz cremini mushrooms, quartered
  • 8 oz pearl onions, thawed if frozen
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 8 oz pearl barley, washed and drained
  • 3 oz dry white wine
  • 18 oz beef stock
  • ½ tsp salt, to taste
  • 1 oz unsalted butter

Voeding
per 1 portion
Calorieën
3782 kJ / 904 kcal
Eiwitten
65 g
Koolhydraten
54 g
Vetten
49 g
Verzadigd vet
15 g
Vezels
10 g
Natrium
2302 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten