Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beef Short Ribs
- 4 beef short ribs (approx. 37 oz)
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to garnish
Risotto
- 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- 8 oz cremini mushrooms, quartered
- 8 oz pearl onions, thawed if frozen
- 1 oz extra virgin olive oil
- 8 oz pearl barley, washed and drained
- 3 oz dry white wine
- 18 oz beef stock
- ½ tsp salt, to taste
- 1 oz unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3782 kJ / 904 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 2302 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h
Candy Corn Pudding
50min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Turmeric Dressing
10 min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1 godz.
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min