Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken
- 2 chicken breast, skinless, boneless
- salt, to season
- ground black pepper, to season
-
15
g fresh basil leaves, plus extra to garnish
of 15 g dried basil, plus extra to garnish
Vegetable Soup
- 170 g yellow onion, quartered
- 1 garlic clove, smashed
- 30 g unsalted butter, cold, cubed (½ in.)
- 910 g vegetable stock
- 85 g carrots, in pieces
- 85 g celery, in pieces
- 115 g fresh tomato, halved
- 115 g baby yellow potatoes, halved
- 115 g zucchini, in pieces
- 170 g zucchini, whole
- 170 g carrots, whole
Steamed Vegetables and Sauce
- 30 g Dijon mustard
-
115
g sour cream
of 115 g crème fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1506 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1059 mg
Alternatieve recepten
Boiled Pasta
20 Min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 Min
Shrimp Sauté
25 Min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Brioche Creamed Corn
1h 10min
Browning Pork Strips
15 Min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
Geen beoordelingen
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
50min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Sautéing Chicken Strips
15 Min