Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken
- 2 chicken breast, skinless, boneless
- salt, to season
- ground black pepper, to season
-
15
g fresh basil leaves, plus extra to garnish
of 15 g dried basil, plus extra to garnish
Vegetable Soup
- 170 g yellow onion, quartered
- 1 garlic clove, smashed
- 30 g unsalted butter, cold, cubed (½ in.)
- 910 g vegetable stock
- 85 g carrots, in pieces
- 85 g celery, in pieces
- 115 g fresh tomato, halved
- 115 g baby yellow potatoes, halved
- 115 g zucchini, in pieces
- 170 g zucchini, whole
- 170 g carrots, whole
Steamed Vegetables and Sauce
- 30 g Dijon mustard
-
115
g sour cream
of 115 g crème fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1506 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1059 mg
Alternatieve recepten
Braided Milk Bread
2hod. 20min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35min
Homemade Lemonade (TM5/6 Metric)
10 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Boiled Pasta
20min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40min
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Lemonade (TM5 Metric)
10 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Asparagus with Cashew Cream
20min