Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cubed (2 cm)
- 1 shallot (approx. 30 g)
- 45 g unsalted butter, divided
- 15 g extra virgin olive oil
- 280 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 60 g dry white wine
- 700 g water
-
1
stock cube, beef or vegetable
of 1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemade - ½ - 1 tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1794.3 kJ / 428.9 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 58.8 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 588.8 mg
Alternatieve recepten
Basil Pesto (TM5 Metric)
10min
Mushroom Risotto
30min
Classic Swiss Fondue
15min
Hollandaise Sauce
15min
Lemon Risotto
30min
Lemon Sorbet
8h 30min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Vegetable Soup
35min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
Lemon Pound Cake
2h
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30min
Parmesan Risotto (TM6)
30min