Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cubed (2 cm)
- 1 shallot (approx. 30 g)
- 45 g unsalted butter, divided
- 15 g extra virgin olive oil
- 280 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 60 g dry white wine
- 700 g water
-
1
stock cube, beef or vegetable
of 1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemade - ½ - 1 tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1794.3 kJ / 428.9 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 58.8 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 588.8 mg
Alternatieve recepten
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Basil Pesto
10min
Lemon Risotto
30 Min
Prosciutto and Provolone Risotto
30 Min
Mayonnaise
5 Min
Béchamel Sauce
15 Min
Mashed Potatoes
50 min
Spanish Rice
30 Min
Beef Stroganoff
40 Min
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30 Min
Parmesan Risotto (TM6)
30 Min