Basic Soup Purée

4.9 69 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
6 portions

Ingrediënten

  • olive oil
    ½ - 1 oz
  • mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (¾ in.)
    6 - 7 oz
  • mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed
    25 - 27 ½ oz
  • water
    26 ½ - 28 oz
  • vegetable stock paste
    1 tsp
    1 vegetable stock cube
  • salt to taste
    1 tsp

Voeding per 1 portion

Calorieën 107.2 kcal / 448.4 kJ
Eiwitten 4 g
Vetten 4 g
Koolhydraten 14.4 g
Vezels 4.7 g
Verzadigd vet 0.7 g
Natrium 724.1 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...