Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ - 1 oz olive oil
- 6 - 7 oz mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (¾ in.)
- 25 - 27 ½ oz mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed
- 26 ½ - 28 oz water
-
1
tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube - 1 tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 448.4 kJ / 107.2 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 724.1 mg
Alternatieve recepten
Steamed Rice
25 Min
Vegetable Soup
35 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min
Carrot Ginger Soup
20min
Leek and Potato Soup
40 Min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min
Creamy Tomato Soup
30min
Berry Dream (TM6)
10 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Split Pea Soup
1h 25min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min