Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ - 1 oz olive oil
- 6 - 7 oz mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (¾ in.)
- 25 - 27 ½ oz mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed
- 26 ½ - 28 oz water
-
1
tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube - 1 tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 448.4 kJ / 107.2 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 724.1 mg
Alternatieve recepten
Curried Lentils
5 Std. 15 Min
Vegetable Soup
35 dk
Steamed Asparagus
35 dk
Basic Vegetable Soup
50 Min
Pea Soup
30 Min
Carrot Ginger Soup
20 Min
Steamed Rice
25 Min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6h 15min
Bolognese Sauce
1 Std. 10 Min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 Std. 10 Min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min
Leek and Potato Soup
40 dk