Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 26 - 30 oz butternut squash, seeds removed, skin on, cut into pieces (2 in.)
- 7 oz yellow onion, quartered
- 2 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 5 oz unsalted butter, divided
- ½ tsp salt
-
ground black pepper, to taste
of white pepper, to taste - 28 oz vegetable stock
- 1 - 2 oz maple syrup
- 18 dried sage leaves
- 3 oz pine nuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 387 mg
Alternatieve recepten
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Green Shakshuka
40min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1h 55 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Vegetarian Chili
50min