Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 26 - 30 oz butternut squash, seeds removed, skin on, cut into pieces (2 in.)
- 7 oz yellow onion, quartered
- 2 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 5 oz unsalted butter, divided
- ½ tsp salt
-
ground black pepper, to taste
of white pepper, to taste - 28 oz vegetable stock
- 1 - 2 oz maple syrup
- 18 dried sage leaves
- 3 oz pine nuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 387 mg
Alternatieve recepten
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Lemon Risotto
30min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min
Acorn Squash Gratin
1h 55 min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min