Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 26 - 30 oz butternut squash, seeds removed, skin on, cut into pieces (2 in.)
- 7 oz yellow onion, quartered
- 2 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 5 oz unsalted butter, divided
- ½ tsp salt
-
ground black pepper, to taste
of white pepper, to taste - 28 oz vegetable stock
- 1 - 2 oz maple syrup
- 18 dried sage leaves
- 3 oz pine nuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 387 mg
Alternatieve recepten
Basic Soup Purée
45 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Crab Cakes
1h 35 min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1 godz.
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Ratatouille with Pecorino
1ωρ. 5 λεπτ.
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 Min
Green Bean Gremolata
25 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min