Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 26 - 30 oz butternut squash, seeds removed, skin on, cut into pieces (2 in.)
- 7 oz yellow onion, quartered
- 2 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 5 oz unsalted butter, divided
- ½ tsp salt
-
ground black pepper, to taste
of white pepper, to taste - 28 oz vegetable stock
- 1 - 2 oz maple syrup
- 18 dried sage leaves
- 3 oz pine nuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 387 mg
Alternatieve recepten
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Butternut Squash Ravioli Soup
35min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min