Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 in. fresh ginger, peeled and sliced
- 1 oz extra virgin olive oil
- 20 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 28 oz water
-
1
heaping tbsp homemade vegetable stock base
of 1 heaping tbsp vegetable stock paste - 1 oz coconut oil
- salt, to season, to taste
- pumpkin seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 529.3 kJ / 126.5 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 72.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min
Basic Soup Purée
45 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 Min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min
Tomato Basil Soup
40min
Leek and Potato Soup
40min
Pea Soup
30 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min