Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 1 ½ oz yellow onions, halved
-
1
oz vegan butter
of 1 oz olive oil - 24 oz tomatoes, halved
- 2 ½ oz tomato paste
- 1 tsp salt
- 1 tsp sugar
-
1
tsp dried oregano
of 1 tsp dried pizza herb mix - 17 oz water
-
1
vegetable stock cube
of 1 heaping tsp vegetable stock paste, homemade - 3 ½ oz vegan cream
- 2 - 4 fresh basil leaves
- 1 sprig fresh parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 508.3 kJ / 121.5 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 7.7 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 699.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 Std.
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
1 Std. 30 Min
Vegan Green Pea Fritters
20 Min
Potato Curry Soup
35 Min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Spring Garden Minestrone Soup
50 Min
Veggie Loaded Pasta Sauce
30 Min
Tofu Stew
30 Min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 Min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 Min
Curried Lentils
5h 15 min
Vegetarian Chili
50 Min