Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 oz fresh ginger, peeled, sliced (½ in.), to taste
- 2 oz honey
- 2 oz brown rice vinegar
- 1 ½ oz sesame oil
- 1 oz vegetable oil
- 1 oz soy sauce
- 1 pinch dried chili flakes (optioneel)
- 9 oz red cabbage, cut into pieces
- 4 oz kale, tough stems removed, cut into pieces (2 in.)
- 1 carrot (approx. 4.5 oz), cut into pieces (1 in.)
- 1 red bell pepper (approx. 4.5 oz), quartered
- 1 yellow bell pepper (approx. 4.5 oz), quartered
- 3 spring onions, cut into pieces (1 in.)
- ½ oz fresh cilantro leaves, plus extra to garnish
- 5 ½ oz fresh edamame, shelled
- 3 ½ oz roasted peanuts, unsalted
- 1 oz sesame seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2133.7 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 36.6 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 442.1 mg
Alternatieve recepten
Creamy Broccoli Salad
10 Min
Fish Tacos
45min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 Min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 Min
Green Goddess Salad
10 Min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Texas Coleslaw
15 Min
Asian Chopped Salad
20min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10 Min
Cantina Salsa
5 Min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min