Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade and Teriyaki Glaze
- 1 oz fresh ginger, peeled and sliced
- 3 ½ oz shoyu sauce (Japanese soy sauce)
- 2 oz mirin
- 3 ½ oz maple syrup
- 4 fresh salmon fillets (approx. 4-6 oz ea.)
Salmon with Broccoli and Rice
- 8 ½ oz rice, white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
- 35 oz water
-
12
oz broccoli florets, cut into pieces (1½ in.)
of 12 oz sugar snap peas, cut into pieces (1½ in.) - black sesame seeds, toasted, to garnish (optioneel)
- 1 scallion, thinly sliced, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2783 kJ / 665.2 kcal
- Eiwitten
- 39.5 g
- Koolhydraten
- 74.1 g
- Vetten
- 21.1 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 1499.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baja-Style Fish Tacos
30 menit
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 Min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 menit
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Shrimp Orzo with Peas
30 menit
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Turkey Taco Bowl
1 godz.