Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ponzu Sauce
- 2 oz lemon juice
- 1 ½ oz soy sauce
- 1 oz rice wine vinegar
- 2 tsp sesame oil
Tuna Bowl
- 8 oz long-grain brown rice
- 40 oz water
- 1 tsp salt
- 1 oz rice wine vinegar
- 1 tsp sesame oil
-
16
oz tuna, sashimi-grade, cubed (½ in.)
of 16 oz tofu, extra-firm, cubed (½ in.) - 2 tsp toasted sesame seeds
- 2 green onions, sliced on the bias
- 4 oz mixed salad greens
- 1 ripe avocado, sliced (¼ in.)
- 2 oz cucumber, cubed (½ in.)
- 2 oz mango, sliced (¼ in.)
- nori seaweed, julienned, to garnish
- pickled ginger, to garnish, (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2033 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1241 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 Std.
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 Min
Green Goddess Salad
10 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 Min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35 Min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Fish Tacos
45 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min