Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
3 ½
oz farro
of 3 ½ oz wheat berries - 30 oz water, plus extra to fill to 1 liter mark
- 1 ½ tsp salt, divided, to taste
- 2 green onions, in pieces (1 in.)
- 10 fresh mint leaves, plus extra to garnish
- 4 oz English cucumber, in pieces (1 in.)
- ½ oz lemon juice
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to garnish
- ¼ tsp ground cumin
- 6 oz plain Greek yogurt
- 4 large eggs, cold
- 16 oz salad greens
- radishes, sliced thin, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 958 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 546 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter
1h 25min
Cauliflower Steaks
45 Min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Southwest Quinoa
40 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Basic Farro
35 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 Std.