Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 24 oz salmon fillets, boneless
- 2 oz lemon juice
- 1 ½ tsp salt, divided
- ⅛ tsp ground black pepper
- 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 3 ½ oz fresh green beans, trimmed, halved
- 3 oz fennel bulb, trimmed and thinly sliced (approx. 1 sm.)
- 53 oz water
- 16 oz dried orzo pasta
Sauce
- 12 ½ oz avocado (approx. 3 sm.)
- 4 ½ oz plain yogurt
- 2 oz lemon juice
- ½ oz yellow mustard
- 2 sprigs fresh dill
- 1 tsp salt
- 5 oz red onion, halved, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 954 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35min
Chicken and Quinoa Salad
50 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Greek Lentils and Rice
40 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 Min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 Min
Root Vegetable Soufflé
1 godz. 25 min
Mushroom Risotto
30 Min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 Min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5 min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 Min