Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 24 oz salmon fillets, boneless
- 2 oz lemon juice
- 1 ½ tsp salt, divided
- ⅛ tsp ground black pepper
- 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 3 ½ oz fresh green beans, trimmed, halved
- 3 oz fennel bulb, trimmed and thinly sliced (approx. 1 sm.)
- 53 oz water
- 16 oz dried orzo pasta
Sauce
- 12 ½ oz avocado (approx. 3 sm.)
- 4 ½ oz plain yogurt
- 2 oz lemon juice
- ½ oz yellow mustard
- 2 sprigs fresh dill
- 1 tsp salt
- 5 oz red onion, halved, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 954 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 Min
Mediterranean Chicken
35 Min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2h 45 min
Pasta Primavera
50 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Basil Pesto
10min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1h 45min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30 Min