Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Grilled Vegetables
- ½ oz olive oil
- 3 sweet corn cobs, husks and silks removed
- 2 zucchini, halved lengthwise, seeds removed (see Tip)
- 1 bell pepper, stem and seeds removed, halved
- 2 jalapeño peppers, stems and seeds removed
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Cilantro Lime Vinaigrette
- 7 oz extra virgin olive oil
- 1 oz fresh cilantro, leaves and tender stems
- 2 garlic cloves
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 oz lime juice, plus 1 extra lime, cut in wedges, to serve
-
1
oz Dijon mustard
of 1 oz stone ground mustard - 1 oz agave
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1565 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 451 mg
Alternatieve recepten
Green Bean Gremolata
25min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 dk
Fish Tacos
45min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1 godz. 10 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Biltmore Chicken Posole
1 godz. 30 min
Chopped Asian Salad
20min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Maple and Mustard Salmon
20min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min