Compatibele versies
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp dried oregano
- 12 oz roasted red peppers, drained
- 2 oz extra virgin olive oil
-
2
oz rice wine vinegar
of 2 oz white wine vinegar - 1 tsp honey
- ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 6 oz Persian cucumber
- 4 oz red onions, cut into wedges
- 6 - 7 oz hearts of romaine lettuce leaves, bottom trimmed
- 32 oz water
-
4
oz pitted black olives
of 4 oz Kalamata olives, pitted - 15 oz chickpeas, drained and rinsed
- 4 oz cherry tomatoes, halved
- 4 oz pepperoncini, drained, thinly sliced
- 8 oz feta cheese, crumbled
- fresh basil leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1650 kJ / 394.4 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 11.2 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1444.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5 phút
Marry Me Chicken
40min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 phút
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 phút
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Carrot, Feta and Mint Salad
40min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 phút
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 Min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 Std. 25 Min
Green Bean Gremolata
25 Min