Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 17 oz water, divided, plus extra to cool asparagus
- ice cubes, to cool asparagus
- 12 oz asparagus, cut into pieces (1-2 in.)
- 7 oz zucchini, cut into rounds (¼ in.)
- 1 oz shallots
- 1 ½ oz olive oil
- 1 ½ oz grapefruit juice
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 2 tsp chia seeds
- 4 oz baby spinach
- 2 tbsp chopped walnuts
- 1 tbsp pumpkin seeds
- 1 tbsp sunflower seeds
- 2 grapefruits, cut into segments (see Tip)
- 4 - 6 fresh chives, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 938.1 kJ / 224.2 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 325.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Broccoli Salad
10 min
Green Goddess Salad
10 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 dk
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Green Shakshuka
40 dk
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 dk
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 dk
Sicilian Shrimp Salad
30 dk
Mushroom Ragu with Zoodles
40 dk
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 dk
Southwest Quinoa
40 dk