![Spring Greens and Grapefruit Salad Spring Greens and Grapefruit Salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3e24ae7398f53373a201ff229d2ecf9c/Derivates/faf8b537b53d999b0481365d12110a058e7a3e46.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 17 oz water, divided, plus extra to cool asparagus
- ice cubes, to cool asparagus
- 12 oz asparagus, cut into pieces (1-2 in.)
- 7 oz zucchini, cut into rounds (¼ in.)
- 1 oz shallots
- 1 ½ oz olive oil
- 1 ½ oz grapefruit juice
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 2 tsp chia seeds
- 4 oz baby spinach
- 2 tbsp chopped walnuts
- 1 tbsp pumpkin seeds
- 1 tbsp sunflower seeds
- 2 grapefruits, cut into segments (see Tip)
- 4 - 6 fresh chives, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 938.1 kJ / 224.2 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 325.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Southwest Quinoa
40 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min