Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 17 oz water, divided, plus extra to cool asparagus
- ice cubes, to cool asparagus
- 12 oz asparagus, cut into pieces (1-2 in.)
- 7 oz zucchini, cut into rounds (¼ in.)
- 1 oz shallots
- 1 ½ oz olive oil
- 1 ½ oz grapefruit juice
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 2 tsp chia seeds
- 4 oz baby spinach
- 2 tbsp chopped walnuts
- 1 tbsp pumpkin seeds
- 1 tbsp sunflower seeds
- 2 grapefruits, cut into segments (see Tip)
- 4 - 6 fresh chives, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 938.1 kJ / 224.2 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 325.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Southwest Quinoa
40min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 Min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 Min