Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz kamut grains
- water, to soak
Dressing
- 1 tsp fennel seeds
- 1 tsp red pepper flakes
- ½ tsp salt
- ½ tsp black peppercorns
- 2 ½ oz extra virgin olive oil
- 2 oz lemon juice
- 4 oz red onions, thinly sliced half-moons
- 2 tbsp capers, rinsed
Salad
- 60 oz water
- 1 tsp salt
- 4 oz kale, stems removed, cut into pieces (1 in.)
- 10 oz broccoli florets
- fresh mixed herbs, to garnish (parsley, mint, cilantro, basil)
- 1 lemon, in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1046 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 772 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil Salad
35min
Southwest Quinoa
40min
Chopped Asian Salad
20 dk
Basic Black Beans
2 Std. 35 Min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Kalamata Tapenade
5min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 phút
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12h 20min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 dk
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 phút