Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz kamut grains
- water, to soak
Dressing
- 1 tsp fennel seeds
- 1 tsp red pepper flakes
- ½ tsp salt
- ½ tsp black peppercorns
- 2 ½ oz extra virgin olive oil
- 2 oz lemon juice
- 4 oz red onions, thinly sliced half-moons
- 2 tbsp capers, rinsed
Salad
- 60 oz water
- 1 tsp salt
- 4 oz kale, stems removed, cut into pieces (1 in.)
- 10 oz broccoli florets
- fresh mixed herbs, to garnish (parsley, mint, cilantro, basil)
- 1 lemon, in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1046 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 772 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 Min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 Min
Vegetarian Burger
1h 15min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 Std.
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 Min
Ginger Cabbage Slaw
15 Min
Butternut Squash Coconut Curry
40 Min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min