![Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6E3D0CC7-6142-4BC5-B8A0-7D84C4069E0F/Derivates/a0e54c92-160f-4e49-a580-3c7a4c633534.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz kamut grains
- water, to soak
Dressing
- 1 tsp fennel seeds
- 1 tsp red pepper flakes
- ½ tsp salt
- ½ tsp black peppercorns
- 2 ½ oz extra virgin olive oil
- 2 oz lemon juice
- 4 oz red onions, thinly sliced half-moons
- 2 tbsp capers, rinsed
Salad
- 60 oz water
- 1 tsp salt
- 4 oz kale, stems removed, cut into pieces (1 in.)
- 10 oz broccoli florets
- fresh mixed herbs, to garnish (parsley, mint, cilantro, basil)
- 1 lemon, in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1046 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 772 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 мин.
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min
Southwest Quinoa
40min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1u. 20min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1u. 20min
Avocado and Hemp Pesto
10min
Vegan Cashew Sauté
35min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1ч. 5 мин.
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min