Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carrot and Ginger Dressing
- 5 oz carrots, in pieces (1 in.)
- 1 in. ginger, peeled
- 1 ½ oz scallions, white parts only (approx. 5 scallions)
- 6 oz grapeseed oil
- 4 oz rice vinegar
- 2 tbsp soy sauce
- 1 pinch sugar
- salt, to taste
Kale Salad
- 4 oz lacinato kale, center rib removed, thinly sliced, divided
- 1 oz lemon juice
- 6 oz rainbow carrots, peeled in ribbons
- sunflower seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1887 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40min
Cauliflower Steaks
45 Min
Chicken and Quinoa Salad
50min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Chopped Asian Salad
20min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 Min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1 Std. 20 Min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min