Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carrot and Ginger Dressing
- 5 oz carrots, in pieces (1 in.)
- 1 in. ginger, peeled
- 1 ½ oz scallions, white parts only (approx. 5 scallions)
- 6 oz grapeseed oil
- 4 oz rice vinegar
- 2 tbsp soy sauce
- 1 pinch sugar
- salt, to taste
Kale Salad
- 4 oz lacinato kale, center rib removed, thinly sliced, divided
- 1 oz lemon juice
- 6 oz rainbow carrots, peeled in ribbons
- sunflower seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1887 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 Std. 25 Min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 Min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Chopped Asian Salad
20 Min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 Min
Ginger Cabbage Slaw
15 Min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min
Southwest Quinoa
40 Min