Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz Pecorino cheese, cut into pieces
- 10 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 oz tomatoes on the vine, quartered
- 4 oz yellow onions, quartered
- 4 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
- ½ tsp sugar
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp dried thyme
- ¼ tsp dried red chili flakes, to taste
- 8 oz carrots, in pieces (1 in.)
- 8 oz red bell pepper, in pieces (1 in.)
- 8 oz eggplants, in pieces (1 in.)
- 8 oz zucchini, in pieces (1 in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 619 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 621 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1 godz.
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Tomato Basil Soup
40 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 Std. 15 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Ratatouille
40 min
Mushroom Risotto
30 Min
Nicoise Salad
1 Std. 15 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min