Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz Pecorino cheese, cut into pieces
- 10 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 oz tomatoes on the vine, quartered
- 4 oz yellow onions, quartered
- 4 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
- ½ tsp sugar
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp dried thyme
- ¼ tsp dried red chili flakes, to taste
- 8 oz carrots, in pieces (1 in.)
- 8 oz red bell pepper, in pieces (1 in.)
- 8 oz eggplants, in pieces (1 in.)
- 8 oz zucchini, in pieces (1 in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 619 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 621 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
Moroccan Chicken Bowl
45 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Mushroom Risotto
30 min
Ratatouille
40 min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 godz. 15 min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Caponata
50 min