Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz Pecorino cheese, cut into pieces
- 10 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 oz tomatoes on the vine, quartered
- 4 oz yellow onions, quartered
- 4 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
- ½ tsp sugar
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp dried thyme
- ¼ tsp dried red chili flakes, to taste
- 8 oz carrots, in pieces (1 in.)
- 8 oz red bell pepper, in pieces (1 in.)
- 8 oz eggplants, in pieces (1 in.)
- 8 oz zucchini, in pieces (1 in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 619 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 621 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 godz. 25 min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Golden Beet Gazpacho
50 Min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 Min
Halibut with Apricot Chutney
30 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1 Std.
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Butternut Squash Coconut Curry
40 Min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min