Butternut Squash Coconut Curry

Butternut Squash Coconut Curry

4.3 44 beoordelingen
Voorbereiding 20min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • yellow onion quartered
    8 oz
  • garlic clove
    1
  • oil
    ½ oz
  • green curry paste
    2 oz
  • ground cardamom
    ⅛ tsp
  • mustard seeds
    ⅛ tsp
  • fresh lemongrass in thirds
    1 oz
  • vegetable stock paste
    1 heaping tsp
  • water
    6 oz
  • coconut milk (approx. 14 oz)
    1 can
  • butternut squash peeled and cubed (1 in.)
    14 oz
    14 oz kabocha squash, peeled and cubed (1 in.)
  • salt
    ½ tsp
  • zucchini cubed (1 in.)
    5 oz
  • cauliflower florets
    8 oz
  • red bell pepper cubed (1 in.)
    3 oz
  • garbanzo beans (approx. 16 oz), drained
    1 can
  • mint leaves sliced, to garnish
  • lime quartered, to taste
    1

Voeding per 1 portion

Calorieën 463.4 kcal / 1938.7 kJ
Eiwitten 12.5 g
Vetten 21.9 g
Koolhydraten 48.9 g
Vezels 11 g
Verzadigd vet 15.4 g
Natrium 717.4 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...