Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz yellow onion, quartered
- 1 garlic clove
- ½ oz oil
- 2 oz green curry paste
- ⅛ tsp ground cardamom
- ⅛ tsp mustard seeds
- 1 oz fresh lemongrass, in thirds
- 1 heaping tsp vegetable stock paste
- 6 oz water
- 1 can coconut milk (approx. 14 oz)
-
14
oz butternut squash, peeled and cubed (1 in.)
of 14 oz kabocha squash, peeled and cubed (1 in.) - ½ tsp salt
- 5 oz zucchini, cubed (1 in.)
- 8 oz cauliflower florets
- 3 oz red bell pepper, cubed (1 in.)
- 1 can garbanzo beans (approx. 16 oz), drained
- mint leaves, sliced, to garnish
- 1 lime, quartered, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1938.7 kJ / 463.4 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 48.9 g
- Vetten
- 21.9 g
- Verzadigd vet
- 15.4 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 717.4 mg
Alternatieve recepten
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Vegetarian Chili
50 Min
Tofu Stew
30 Min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Lentil Moussaka
2h 20min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Cauliflower and Date Tagine
55 Min
Indian Vegetable Curry
50 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 Min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min