Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz yellow onion, quartered
- 1 garlic clove
- ½ oz oil
- 2 oz green curry paste
- ⅛ tsp ground cardamom
- ⅛ tsp mustard seeds
- 1 oz fresh lemongrass, in thirds
- 1 heaping tsp vegetable stock paste
- 6 oz water
- 1 can coconut milk (approx. 14 oz)
-
14
oz butternut squash, peeled and cubed (1 in.)
of 14 oz kabocha squash, peeled and cubed (1 in.) - ½ tsp salt
- 5 oz zucchini, cubed (1 in.)
- 8 oz cauliflower florets
- 3 oz red bell pepper, cubed (1 in.)
- 1 can garbanzo beans (approx. 16 oz), drained
- mint leaves, sliced, to garnish
- 1 lime, quartered, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1938.7 kJ / 463.4 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 48.9 g
- Vetten
- 21.9 g
- Verzadigd vet
- 15.4 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 717.4 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Greek Lentils and Rice
40min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Pumpkin Chili
50min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Vegetarian Chili
50min
Risotto with Spinach and Peas
30min