Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ tsp coriander seeds
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp cardamom seeds
- ½ tsp mustard seeds
- 3 ½ oz yellow onions, halved
- 2 garlic cloves
- ½ oz fresh ginger, thinly sliced
- 1 fresh red chili, small, deseeded, cut into pieces
- 1 oz olive oil
- 1 tsp ground turmeric
- 14 oz canned coconut milk
- 3 ½ oz water
-
1
heaping tsp homemade vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube - 2 - 3 tsp salt, to taste
- 22 oz waxy potatoes, peeled, cut into pieces (¾ in.-1¼ in.)
- 6 oz carrots, sliced (½ in.)
- 6 oz cauliflower, cut into florets
- 6 oz zucchini, sliced (½ in.)
- 3 ½ oz frozen peas
- 2 sprigs fresh cilantro, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1934.6 kJ / 462.4 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 49.5 g
- Vetten
- 21.9 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 1527.7 mg
Alternatieve recepten
Vegetarian Chili
50 min
Vegetarian Lasagna
2 Std. 30 Min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Indian vegetable curry
50 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Pumpkin Curry
45 min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min