Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 garlic cloves
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 6 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 6 oz red onions, quartered
- 6 oz celery, cut into pieces (2 in.)
-
2
oz broccoli florets
of 2 oz Brussels sprouts - 5 oz barley (pearl barley)
- 40 oz vegetable stock
-
white pepper, to taste
of ground black pepper, to taste - 8 oz cabbage, thinly sliced
- Parmesan cheese, grated (optioneel)
- microgreens, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 400.3 kJ / 95.7 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 0.6 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 64.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Creamy Tomato Soup
30 Min
Ginger Cabbage Slaw
15 Min
Basic Vegetable Soup
50 min
Pea Soup
30 Min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Sausage and Lentil Stew
1 Std. 15 Min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Split Pea Soup
1h 25min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min