Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 garlic cloves
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 6 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 6 oz red onions, quartered
- 6 oz celery, cut into pieces (2 in.)
-
2
oz broccoli florets
of 2 oz Brussels sprouts - 5 oz barley (pearl barley)
- 40 oz vegetable stock
-
white pepper, to taste
of ground black pepper, to taste - 8 oz cabbage, thinly sliced
- Parmesan cheese, grated (optioneel)
- microgreens, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 400.3 kJ / 95.7 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 0.6 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 64.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pumpkin Chili
50 phút
Chickpea Ratatouille
1 Std.
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1h 15min
Turkey Chili
45 phút
Spring Garden Minestrone Soup
50 phút
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 Min
Broccoli Salad
5 Min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 Min
Basic Vegetable Soup
50 phút
Tomato Basil Soup
40 Min
Split Pea Soup
1h 25min
Curried Lentils
5h 15min