Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 garlic cloves
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 6 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 6 oz red onions, quartered
- 6 oz celery, cut into pieces (2 in.)
-
2
oz broccoli florets
of 2 oz Brussels sprouts, trimmed and halved - 5 oz barley (pearl barley)
- 40 oz vegetable stock
-
white pepper, to taste
of ground black pepper, to taste - 8 oz cabbage, thinly sliced
- Parmesan cheese, grated (optioneel)
- microgreens, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 400.3 kJ / 95.7 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 0.6 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 64.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Leek and Potato Soup
40 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Tuscan bean soup
40 min
Split Pea Soup
1h 25 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Potato Curry Soup
35 min
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
Tuscan White Bean Stew
1h
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Basic Vegetable Soup
50 min