Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
30
g Parmesan cheese
of 30 g pecorino romano - 5 sprigs flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 450 g water
- 510 g fresh green beans, trimmed
- 3 tbsp extra virgin olive oil
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 tbsp toasted pine nuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 648.4 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 93.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chunky Guacamole
10 min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55 min
Turkish Eggs (Çılbır)
35 min
Pico De Gallo
15min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 Min
Chilli Lime Steamed Corn
25 Min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1h 25min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 Std. 10 Min
Mexican Creamed Corn
30 Min
Cheese Omelet with Spinach
25 Min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 Min