Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
30
g Parmesan cheese
of 30 g pecorino romano - 5 sprigs flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 450 g water
- 510 g fresh green beans, trimmed
- 3 tbsp extra virgin olive oil
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 tbsp toasted pine nuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 648.4 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 93.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Steamed Frittata Egg Cups
45min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Creamy Dill Potato Salad with Chicken
50min
Beet-Tox (Metric)
10min
Creamy Avocado Dip
10min
Slow Cooked Beets
40min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Meat Sauce
1h 45min