Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lasagna
- 2 - 3 tbsp gluten-free flour, to dust
- 1 homemade pasta dough, Gluten-Free Pasta, from Fresh Pasta Homemade
- 2 oz Parmesan cheese, cubed
Mushrooms
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 24 oz fresh cremini mushrooms, sliced
- 6 oz fresh shiitake mushrooms, sliced
- 2 tbsp dried parsley
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Béchamel Sauce
- 32 oz whole milk
- 2 oz cornstarch
- 1 pinch ground nutmeg
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 oz unsalted butter, cubed
ASSEMBLY
- extra virgin olive oil, to grease
-
16
oz raclette cheese, deli-sliced or grated
of 16 oz Gruyère cheese, deli-sliced or grated
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2937 kJ / 702 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot Top Pesto
5min
Gluten-Free Pumpkin Streusel Bundt Cake
50 мин.
Pumpkin Chili
50 мин.
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 godz.
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Shrimp Sauté
25min
Broccoli and Cheese Stromboli
1ч. 20 мин.
Green Chili Deviled Eggs
40 мин.
Beet Hummus
20 Min
Hungarian Mushroom Soup
35 min
Gluten-Free Banana Bread
55 min