Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lasagna
- 2 - 3 tbsp gluten-free flour, to dust
- 1 homemade pasta dough, Gluten-Free Pasta, from Fresh Pasta Homemade
- 2 oz Parmesan cheese, cubed
Mushrooms
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 24 oz fresh cremini mushrooms, sliced
- 6 oz fresh shiitake mushrooms, sliced
- 2 tbsp dried parsley
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Béchamel Sauce
- 32 oz whole milk
- 2 oz cornstarch
- 1 pinch ground nutmeg
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 oz unsalted butter, cubed
ASSEMBLY
- extra virgin olive oil, to grease
-
16
oz raclette cheese, deli-sliced or grated
of 16 oz Gruyère cheese, deli-sliced or grated
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2937 kJ / 702 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten Free Chocolate Orange Cookies
2h
Heirloom Tomato Gazpacho
1 Std. 10 Min
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12h 20 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Freekeh Risotto with Mushrooms
9 Std.
Vegan "Crab" Cakes
1 Std. 10 Min
Semolina pancakes (Beghrir)
1 Std.
Greek Fava dip
50 min
Maple Ice Cream with Almond Milk
13 Std. 20 Min
Mushroom Taco Filling
35 min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 min