Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 tbsp curry powder
- 1 oz extra virgin olive oil
- ½ oz ginger, minced
- 20 oz kabocha squash, peeled, cut into pieces (1 in.)
- ½ tsp salt, to taste
- 24 oz vegetable stock
- pumpkin seeds, toasted, to serve
- pomegranate arils/seeds, to serve
- crème fraîche, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 481 kJ / 115 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 470 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
Pea Soup
30min
Asparagus Cream Soup
25min
Carrot Ginger Soup
20min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min
Lentil Moussaka
2h 20 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Basil Pesto
10 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Butternut Squash Coconut Curry
40 Min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min
Leek and Potato Soup
40 Min