Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 tbsp curry powder
- 1 oz extra virgin olive oil
- ½ oz ginger, minced
- 20 oz kabocha squash, peeled, cut into pieces (1 in.)
- ½ tsp salt, to taste
- 24 oz vegetable stock
- pumpkin seeds, toasted, to serve
- pomegranate arils/seeds, to serve
- crème fraîche, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 481 kJ / 115 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 470 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min
Carrot Ginger Soup
20min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min
Hummus
10 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Basil Pesto
10 Min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Hungarian Mushroom Soup
35 min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Curried Lentils
5 Std. 15 Min