Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz olive oil
- 38 oz asparagus, green, woody ends discarded, cut into pieces (approx. 1 in.), divided
- 2 garlic cloves, divided
- 2 tsp sugar
- 2 oz onions, cut into pieces (1 small onion)
- 3 ½ oz unsalted butter, cut into pieces, divided
- 5 oz potatoes, cut into pieces
- 3 ½ oz spinach leaves, frozen, thawed and drained
- 14 oz water
- 1 vegetable stock cube, crumbled
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 tsp lemon juice
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp salt
- 1 oz pine nuts
- 1 fresh red chili, deseeded, chopped
- 5 oz heavy whipping cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1583.2 kJ / 376.2 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 23.2 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 15.2 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 443.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Basic Soup Purée
45min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Asparagus Cream Soup
25min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Carrot Ginger Soup
20min