Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz olive oil
- 38 oz asparagus, green, woody ends discarded, cut into pieces (approx. 1 in.), divided
- 2 garlic cloves, divided
- 2 tsp sugar
- 2 oz onions, cut into pieces (1 small onion)
- 3 ½ oz unsalted butter, cut into pieces, divided
- 5 oz potatoes, cut into pieces
- 3 ½ oz spinach leaves, frozen, thawed and drained
- 14 oz water
- 1 vegetable stock cube, crumbled
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 tsp lemon juice
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp salt
- 1 oz pine nuts
- 1 fresh red chili, deseeded, chopped
- 5 oz heavy whipping cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1583.2 kJ / 376.2 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 23.2 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 15.2 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 443.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hungarian Mushroom Soup
35 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 dk
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1h 5min
Asparagus Cream Soup
25 dk
Golden Beet Gazpacho
50 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 dk
Cream of Asparagus Soup
15min
Heirloom Tomato Gazpacho
1sa 10 dk
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 dk
Mushroom and Wild Rice Soup
30 dk
Shrimp Tikka Masala (Hestan Cue™)
40 dk
Carrot Ginger Soup
20 dk