Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 russet potato (approx. 12 oz)
- 12 oz broccoli stems
- 1 oz extra virgin olive oil, divided
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 1 oz Parmesan cheese
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 oz celery, in pieces
- 2 oz carrots, in pieces
- 1 garlic clove
-
28
oz onion skin broth, homemade (see Tip)
of 28 oz vegetable broth - 4 oz crème fraîche
- 2 green onions, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1305 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1237 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 Std. 5 Min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 Min
Steamed Whole Grain Bread TM6®
2h 30 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10 min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup
55 min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
Basic Soup Purée
45 min
Berry Dream (TM6)
10 Min