Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 russet potato (approx. 12 oz)
- 12 oz broccoli stems
- 1 oz extra virgin olive oil, divided
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 1 oz Parmesan cheese
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 oz celery, in pieces
- 2 oz carrots, in pieces
- 1 garlic clove
-
28
oz onion skin broth, homemade (see Tip)
of 28 oz vegetable broth - 4 oz crème fraîche
- 2 green onions, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1305 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1237 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Tomato Soup
30 Min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 Std. 15 Min
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Keto Cauliflower Stuffing
1 Std. 15 Min
Golden Beet Gazpacho
50 Min
Potato Curry Soup
35 dk
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Hungarian Mushroom Soup
35 dk
Butternut Squash Ravioli Soup
35 dk
Broccoli and Cheddar Soup
40 dk
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min