Basic Vegetable Soup
TM6

Basic Vegetable Soup

4.5 (32 beoordelingen)

Ingrediënten

  • ½ - 1 oz olive oil
  • 3 ½ - 5 oz mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (¾ in.)
  • 12 - 14 oz fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)
  • 2 oz frozen mixed vegetables (optioneel)
    of 2 oz frozen green peas (optioneel)
  • 25 - 28 oz water
  • 1 tsp vegetable stock paste
    of 1 vegetable stock cube
  • 1 tsp salt, to taste
    of 1 tbsp soy sauce, to taste
  • 3 oz dried soup pasta, e.g. ditalini or macaroni

Voeding
per 1 portion
Calorieën
777.4 kJ / 185.8 kcal
Eiwitten
6 g
Koolhydraten
27.3 g
Vetten
6 g
Verzadigd vet
0.9 g
Vezels
4.4 g
Natrium
852.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten