Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ - 1 oz olive oil
- 3 ½ - 5 oz mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (¾ in.)
- 12 - 14 oz fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)
-
2
oz frozen mixed vegetables (optioneel)
of 2 oz frozen green peas (optioneel) - 25 - 28 oz water
-
1
tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube -
1
tsp salt, to taste
of 1 tbsp soy sauce, to taste - 3 oz dried soup pasta, e.g. ditalini or macaroni
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 777.4 kJ / 185.8 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 852.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable Soup
35min
Chicken Noodle Soup
50min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Carrot Ginger Soup
20min
Chunky Vegetable Barley Soup
1h
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Split Pea Soup
1 Std. 25 Min
Versatile chunky soup
50min
Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
1h
Purple Cauliflower Soup
25min
Basic Soup Purée
45min
Leek and Potato Soup
40min