Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ - 1 oz olive oil
- 3 ½ - 5 oz mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (¾ in.)
- 12 - 14 oz fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)
-
2
oz frozen mixed vegetables (optioneel)
of 2 oz frozen green peas (optioneel) - 25 - 28 oz water
-
1
tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube -
1
tsp salt, to taste
of 1 tbsp soy sauce, to taste - 3 oz dried soup pasta, e.g. ditalini or macaroni
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 777.4 kJ / 185.8 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 852.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable Soup
35 min
Chunky Vegetable Barley Soup
1h
Basic Soup Purée
45min
Minestrone
45min
Leek and Potato Soup
40min
Mashed Potatoes
50min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
Vegetable Stew
1hod. 15min
Split Pea Soup
1h 25min
Chunky mixed vegetable soup
50min
Sausage and Lentil Stew
1hod. 15min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min