Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ - 1 oz olive oil
- 3 ½ - 5 oz mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (¾ in.)
- 12 - 14 oz fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)
-
2
oz frozen mixed vegetables (optioneel)
of 2 oz frozen green peas (optioneel) - 25 - 28 oz water
-
1
tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube -
1
tsp salt, to taste
of 1 tbsp soy sauce, to taste - 3 oz dried soup pasta, e.g. ditalini or macaroni
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 777.4 kJ / 185.8 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 852.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Basic Basmati Rice
35min
Rice Cooker Brown Rice Salad
1h 40 min
Carrot Ginger Soup
20min
Mashed Potatoes
50min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1 Std.
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Vegetable Stew
1h 15min
Basic Long Grain Brown Rice
1h 35 min
Basic Soup Purée
45 Min
Basic White Long Grain Rice
35min
Chunky mixed vegetable soup
50min