
Apparaten en Accessoires
Basic Vegetable Soup
Voorbereiding 20min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
-
olive oil½ - 1 oz
-
mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks) cut in pieces (¾ in.)3 ½ - 5 oz
-
fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)12 - 14 oz
-
frozen mixed vegetables (optioneel)2 oz
-
water25 - 28 oz
-
vegetable stock paste1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
dried soup pasta e.g. ditalini or macaroni3 oz
Voeding per 1 portion
Calorieën
185.8 kcal /
777.4 kJ
Eiwitten
6 g
Vetten
6 g
Koolhydraten
27.3 g
Vezels
4.4 g
Verzadigd vet
0.9 g
Natrium
852.1 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Simple Ideas
179 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten