
Apparaten en Accessoires
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
Voorbereiding 5min
Totaal 5min
18 oz
Ingrediënten
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut into cubes (approx. ¾ in.)2 oz
-
fresh parsley, leaves only (approx. 16 sprigs)½ oz
-
roasted red peppers, preserved (see Tip)12 oz
-
olive oil½ oz
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
raw cashews5 ½ oz
Voeding per 1 oz
Calorieën
73.6 kcal /
308 kJ
Eiwitten
2.9 g
Vetten
5.5 g
Koolhydraten
4 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
1.3 g
Natrium
110.2 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Everyday Cookbook
68 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten