Roasted Red Pepper and Cashew Dip

Roasted Red Pepper and Cashew Dip

4.9 174 beoordelingen
Voorbereiding 5min
Totaal 5min
18 oz

Ingrediënten

  • garlic clove
    1
  • Parmesan cheese cut into cubes (approx. ¾ in.)
    2 oz
  • fresh parsley, leaves only (approx. 16 sprigs)
    ½ oz
  • roasted red peppers, preserved (see Tip)
    12 oz
  • olive oil
    ½ oz
  • fine sea salt to taste
    ½ tsp
  • raw cashews
    5 ½ oz

Voeding per 1 oz

Calorieën 73.6 kcal / 308 kJ
Eiwitten 2.9 g
Vetten 5.5 g
Koolhydraten 4 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 1.3 g
Natrium 110.2 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...