![Roasted Red Pepper and Cashew Dip Roasted Red Pepper and Cashew Dip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5FF3BE10-ABA4-4B45-AC45-15365AA0D43D/Derivates/4d9d4027-a141-43b7-b045-d3b7c4944333.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 2 oz Parmesan cheese, cut into cubes (approx. ¾ in.)
- ½ oz fresh parsley, leaves only (approx. 16 sprigs)
- 12 oz roasted red peppers, preserved (see Tip)
- ½ oz olive oil
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- 5 ½ oz raw cashews
- Voeding
- per 1 oz
- Calorieën
- 308 kJ / 73.6 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 110.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min
Berry Dream (TM6)
10min
Spinach and Artichoke Dip
20 分钟
Cranberry Pecan Cheese Ball
45 分钟
Green Goddess Salad
10min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Texas White Bean Salad
15min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 分钟
Texas Coleslaw
15min