Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 ½ oz extra virgin olive oil
- 2 oz whole grain mustard
- 2 oz balsamic vinegar
- 2 tsp caster sugar (optioneel)
- 2 tbsp mixed dried herbs (e.g. basil, oregano, thyme, rosemary)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1555.6 kJ / 371.8 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 40.2 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 495.4 mg
Alternatieve recepten
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Turmeric Dressing
10min
Italian Salad Dressing
5min
Basil Pesto
10min
Poppy Seed Dressing
5min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min
Cantina Salsa
5min