Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 2 garlic cloves
- 2 oz shallots, in pieces
- 2 oz unsalted butter, divided
- ½ tsp salt, divided, to taste
- 4 oz sun-dried tomatoes, in oil, undrained, julienned
- 8 oz fresh broccolini, in florets (2 in.)
- 11 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 2 oz dry white wine
- 29 oz water
-
1
heaping tsp vegetable stock paste (see Tip)
of 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste - 4 oz toasted pine nuts, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2025 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 394 mg
Alternatieve recepten
Greek Lentils and Rice
40min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30 Min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min
Prosciutto and Provolone Risotto
30 Min
Tomato Tart Tatin
1h 10min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30 Min
Lemon Risotto
30 Min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30 Min
Parmesan Risotto (TM6)
30 Min