Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 2 garlic cloves
- 2 oz shallots, in pieces
- 2 oz unsalted butter, divided
- ½ tsp salt, divided, to taste
- 4 oz sun-dried tomatoes, in oil, undrained, julienned
- 8 oz fresh broccolini, in florets (2 in.)
- 11 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 2 oz dry white wine
- 29 oz water
-
1
heaping tsp vegetable stock paste (see Tip)
of 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste - 4 oz toasted pine nuts, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2025 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 394 mg
Alternatieve recepten
Southwest Quinoa
40min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 Std. 25 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30 Min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 Min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Thai Curry Noodles
25 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min
Lemon Risotto
30 Min