Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- 8 oz carrots, sliced (1 in.)
- 10 oz risotto rice, (e.g. Carnaroli, Arborio)
- 8 oz Brussels sprouts, trimmed and halved
- 1 oz extra virgin olive oil
- 2 oz white wine
- 28 oz water
- 1 tbsp vegetable stock paste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1259 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Tomato Basil Soup
40min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 phút
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Vegetarian Chili
50 phút
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Split Pea Soup
1 Std. 25 Min
Mushroom Stroganoff
30min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 phút
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Risotto with Spinach and Peas
30min