Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- 8 oz carrots, sliced (1 in.)
- 10 oz risotto rice, (e.g. Carnaroli, Arborio)
- 8 oz Brussels sprouts, trimmed and halved
- 1 oz extra virgin olive oil
- 2 oz white wine
- 28 oz water
- 1 tbsp vegetable stock paste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1259 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
1 Std.
Broccoli Red Lentil Soup
30min
One-Pot Barley and Vegetables
1 Std. 10 Min
Mushroom Risotto
30min
Mushroom Stroganoff
30min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Kabocha Sage Risotto
40 Min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 Std. 45 Min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Split Pea Soup
1 Std. 25 Min