Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz dried green lentils
- 6 oz white basmati rice
- 7 oz fresh tomatoes, diced (¼ in.), (approx. 2 tomatoes)
- 4 oz carrots, cut in pieces (1 in.)
- 9 oz yellow onions, quartered
- 4 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 1 dried bay leaf
- 1 sprig fresh rosemary
- 32 oz vegetable stock
- 8 oz water
- fresh mixed herbs, chopped (e.g. parsley and cilantro)
- 4 oz feta cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1736.4 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 617.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Lentils
5 godz. 15 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Vegetarian Chili
50 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Quinoa Patties
1 godz.
Chicken and Farro Harvest Salad
1 godz. 45 min
Mushroom Risotto
30 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Smoky Black Bean Soup
35 min