Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ oz unsalted butter
- 7 oz dried green lentils, rinsed
- 3 ½ oz dry white wine
- 18 oz vegetable stock
- ½ tsp salt, to taste
- 8 oz asparagus, trimmed, cut into pieces (2 in.)
- 2 oz mascarpone cheese
- lemon peels, thin peel only, no white pith
- fresh chives, to garnish
- pumpkin seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1038 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 646 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Southwest Quinoa
40 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25 min
Red Beans and Rice
1h 15 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
Greek Lentils and Rice
40 min