Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ oz unsalted butter
- 7 oz dried green lentils, rinsed
- 3 ½ oz dry white wine
- 18 oz vegetable stock
- ½ tsp salt, to taste
- 8 oz asparagus, trimmed, cut into pieces (2 in.)
- 2 oz mascarpone cheese
- lemon peels, thin peel only, no white pith
- fresh chives, to garnish
- pumpkin seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1038 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 646 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Pumpkin Chili
50min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Vegetarian Chili
50min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 Std. 25 Min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Smoky Black Bean Soup
35min
Risotto with Spinach and Peas
30min