Eggplant, Spinach & Lentil Curry

Eggplant, Spinach & Lentil Curry

4.1 101 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
6 portions

Ingrediënten

  • fresh cilantro leaves
    ½ oz
  • onions quartered
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • fresh ginger peeled, sliced (⅛ in.)
    ½ oz
  • bird's eye chili, fresh halved
    1
  • black mustard seeds
    1 tsp
  • olive oil
    ½ tbsp
  • garam masala
    1 tsp
  • curry powder or to taste
    1 heaping tbsp
  • vegetable stock paste, homemade
    1 tsp
  • tomato paste
    1 tbsp
  • red lentils
    5 oz
  • eggplant cubed (1 in.)
    12 oz
  • water
    10 oz
  • fresh Roma tomatoes diced (½ in.)
    16 oz
  • coconut milk (approx. 1 can)
    13 ½ oz
  • fresh spinach leaves
    5 oz
  • salt to taste

Voeding per 1 portion

Calorieën 283.2 kcal / 1184.8 kJ
Eiwitten 10.6 g
Vetten 11.6 g
Koolhydraten 31.3 g
Vezels 8.2 g
Verzadigd vet 9.2 g
Natrium 44.3 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...