Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz all-purpose flour
- ½ tsp chili powder
- 1 tbsp coriander seeds
- 1 tbsp cumin seeds
- 5 cardamom pods
- 1 tsp ground ginger
- 1 cinnamon stick
- 6 black peppercorns
- 1 oz extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 3 ½ oz onions, quartered
- 18 oz cauliflower florets
- 15 oz canned crushed tomatoes
- 2 - 4 oz dates, pitted, to taste
- 5 oz vegetable stock
- precooked Israeli couscous, to serve (see Tip)
- mint leaves, chopped, to garnish
- cilantro leaves, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 598 kJ / 143 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 172 mg
Alternatieve recepten
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 dk
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Black Bean Walnut Patties
35min
Vegetarian Chili
50 Min
Pumpkin Chili
50 Min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Pumpkin Curry
45 Min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 Std.
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Indian Vegetable Curry
50 Min
Vegan Cashew Sauté
35min