Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Butternut and Cashew Curry
- ½ oz whole coriander seeds
- ½ oz cumin seeds
- 1 tsp dried ground turmeric
- ½ cinnamon stick
- 6 green cardamom pods
- 1 tbsp ground paprika
- 1 - 2 dried red chilies
- 6 whole black peppercorns
- 2 in. fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 4 garlic cloves
- 4 oz yellow onion, cut into pieces
- 15 curry leaves
- 2 oz extra virgin olive oil
- 6 oz raw cashews, unsalted
- 4 oz coconut milk
Black Rice
- 10 oz black rice
- 50 oz water
- 25 oz butternut squash, peeled and cut into pieces (1½ in.)
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2293.7 kJ / 548.2 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 68.6 g
- Vetten
- 27.2 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 418.6 mg
Alternatieve recepten
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Vegan "Beefy" Burger
1 Std. 40 Min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9h 25min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Quick and Spicy Black Beans
20 min
West African Peanut Soup with Chicken
50 min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min