Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Butternut and Cashew Curry
- ½ oz whole coriander seeds
- ½ oz cumin seeds
- 1 tsp dried ground turmeric
- ½ cinnamon stick
- 6 green cardamom pods
- 1 tbsp ground paprika
- 1 - 2 dried red chilies
- 6 whole black peppercorns
- 2 in. fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 4 garlic cloves
- 4 oz yellow onion, cut into pieces
- 15 curry leaves
- 2 oz extra virgin olive oil
- 6 oz raw cashews, unsalted
- 4 oz coconut milk
Black Rice
- 10 oz black rice
- 50 oz water
- 25 oz butternut squash, peeled and cut into pieces (1½ in.)
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2293.7 kJ / 548.2 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 68.6 g
- Vetten
- 27.2 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 418.6 mg
Alternatieve recepten
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Chicken and Bulgur Soup
40min
Southern Coleslaw
15min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15 min
Basic Quinoa
35 Min
West African Peanut Soup with Chicken
50min
Lentil Salad
35 Min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4h 20min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min