![Butternut and Cashew Curry with Black Rice Butternut and Cashew Curry with Black Rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f1526184aa563e28b01441c0624db162/Derivates/287d98933b9c87f8cf507233fbe9b9498d06a09c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Butternut and Cashew Curry
- ½ oz whole coriander seeds
- ½ oz cumin seeds
- 1 tsp dried ground turmeric
- ½ cinnamon stick
- 6 green cardamom pods
- 1 tbsp ground paprika
- 1 - 2 dried red chilies
- 6 whole black peppercorns
- 2 in. fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 4 garlic cloves
- 4 oz yellow onion, cut into pieces
- 15 curry leaves
- 2 oz extra virgin olive oil
- 6 oz raw cashews, unsalted
- 4 oz coconut milk
Black Rice
- 10 oz black rice
- 50 oz water
- 25 oz butternut squash, peeled and cut into pieces (1½ in.)
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2293.7 kJ / 548.2 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 68.6 g
- Vetten
- 27.2 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 418.6 mg
Alternatieve recepten
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Tuscan White Bean Stew
1h
Tex-Mex Bowl
50min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 Std. 15 Min
Curried Lentils
5h 15min
Basic Quinoa
35min