Apparaten en Accessoires
Curried chickpea and lentil sandwich filling
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
dried red lentils (see Tips)100 g
-
filtered water plus extra for soaking1000 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
salt¾ tsp
-
apple peeled, cored and cut into pieces (approx. 2-3 cm)1
-
garlic clove1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds3
-
lemon juice½ tsp
-
vegan mayonnaise (see Tips)3 - 4 tbsp
-
nutritional yeast (see Tips)1 ½ tsp
-
ground turmeric1 - 2 pinches
-
curry powder2 tsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
ground black pepper to taste
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
7.7 g
Calorieën
902.6 kJ /
214.9 kcal
Vetten
10.9 g
Vezels
4.4 g
Koolhydraten
19 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Plant-based parmesan
5 Min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Chilli con tempeh
20 Min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 Std. 45 Min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Hearty lentil chilli
50 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Soba noodle and tofu salad
35 Min
Vegetarian chilli
35 Min
Lentil bolognese
30 Min