Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- extra virgin olive oil spray
- 40 g buckwheat groats
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 5 garlic cloves
- 300 g tempeh, cut into pieces (approx. 3-4 cm - see Tips)
- 30 g plant-based milk of choice
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 cm piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- ½ brown onion
- 1 carrot (approx. 100 g), cut into slices
- ½ red capsicum (approx. 100 g), cut into pieces (2 cm)
- 350 g fresh baby corn (see Tips)
- 350 g fresh pineapple, cut into pieces (2 cm)
- 3 tomatoes, cut into eighths
- 100 g snow peas
- 2 - 3 tbsp coconut sugar
- 2 - 3 tbsp apple cider vinegar
- 1 tbsp gluten free cornflour
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2942 kJ / 700.5 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 55.7 g
- Vetten
- 38.6 g
- Vezels
- 13.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soba noodle and tofu salad
35 Min
Pulled BBQ jackfruit
25 Min
Rendang curry
30 Min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Chilli con tempeh
20 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 Min
Soba noodle mee goreng
40min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Millet cashew stir-fry
30 Min
Tofu scramble
25 Min