Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 120 g red onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 40 g tomato paste
- 1 tsp red wine vinegar
- 2 tsp tamari, gluten free (see Tips)
- 20 g coconut sugar
- ½ tsp salt
- ½ tsp smoked paprika
- 1 - 2 pinches chilli powder
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 dash liquid smoke seasoning (optional - see Tips)
- 565 g canned jackfruit in brine, rinsed and drained (approx. 300 g after draining - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 511.5 kJ / 121.8 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 2.6 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45 min
Lentil bolognese
30min
Black bean enchiladas
1h 20min
Sweet and sour tempeh
50 min