![Jackfruit and mayo sandwich filling Jackfruit and mayo sandwich filling](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9b47e4bb-5509-404a-b287-87110926e33a/Derivates/3d23efe7-b25c-4511-8a32-0258fcc3c866.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 3 tbsp vegan mayonnaise (see Tips)
- 1 garlic clove
- 1 tsp mustard
- 1 pinch ground turmeric
- 3 tbsp nutritional yeast (see Tips)
- ¼ tsp kala namak (black salt) (optional - see Tips)
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 pinches cayenne pepper (optional)
- 565 g canned jackfruit in brine, rinsed and drained (approx. 300 g after draining - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 736.2 kJ / 175.3 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 15.4 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet potato lasagne
1h 20min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Vegan moussaka
1h 50min
Vegan mayonnaise
15min
Pulled BBQ jackfruit
25 Min
Breakfast sausages
1 Std. 5 Min
Mixed mushroom burgers
50 Min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Plant-based parmesan
5 min
Lentil bolognese
30 Min