Apparaten en Accessoires
Jackfruit and mayo sandwich filling
Voorbereiding 5min
Totaal 5min
4 portions
Ingrediënten
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds3
-
vegan mayonnaise (see Tips)3 tbsp
-
garlic clove1
-
mustard1 tsp
-
ground turmeric1 pinch
-
nutritional yeast (see Tips)3 tbsp
-
kala namak (black salt) (optional - see Tips)¼ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cayenne pepper (optional)1 - 2 pinches
-
canned jackfruit in brine rinsed and drained (approx. 300 g after draining - see Tips)565 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5.5 g
Calorieën
736.2 kJ /
175.3 kcal
Vetten
10.4 g
Vezels
4.5 g
Koolhydraten
15.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Leek quiche
1u. 20min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1u. 30min
Sweet and sour tempeh
50min
Vegan moussaka
1u. 50min
Savoury tofu quiche
1u. 30min
Vegan macadamia cheese ball
56u. 55min
Seitan Pie
2u. 10min
Chilli con tempeh
20min
Vegan tiramisu
3u. 20min
Tofu scramble
25min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3u. 45min
Vegan walnut and black bean burger
4u. 40min